Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuoden parhaat 2009

torstai 31. joulukuuta 2009
Vuoden parhaat 2009
'
Vuoden parhaat asut: Tässä muutama lempparityylini tältä vuodelta. :)

Vuoden paras reissu: Varmaankin matka Teneriffalle. Kreikassa oli myös kivaa, mutta jossain määrin tuo turistirysään suuntautunut reissu onnistui sitäkin paremmin. Mulle on muutenkin oikeestaan ihan sama missä sitä lomailee, kunhan on hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja aurinkoa.
'
Vuoden parhaat tyypit: Ihanat blogin kautta tutuksi tulleet ihmiset!


Vuoden paras trendi: No trendi ja trendi, mutta farkkuleggarit saa multa äärettömän paljon kiitosta! Nerokkain keksintö vähään aikaan!

Vuoden paras/pahin pettymys: Opiskelupaikan valuminen sivusuun. Mua ahdistaa se tosiasia, etten ehkä enää edes jaksa yrittää uuden pettymyksen pelossa. Mikään ei ole pahempaa kuin se, että antaa kaikkensa, mutta jää vaille tuloksia. :(

Vuoden paras kosmetiikkatuote: Lizzien aurinkopuuteri, jota ei enää asoksella myydä ja johon en enää pääse käsiksi. Meillä kahdella on pelkästään hyviä muistoja yhteiselostamme, mutta nyt on aika sanoa hyvästit. :( :D


Vuoden paras kommentti: Sain tän vasta eilen, mutta silti se onnistui sulattamaan sydämeni niin totaalisesti, että päätin julistaa sen koko vuoden parhaimmaksi:

mar!a sanoi...

Mun mielestä ainakin jokainen, joka jaksaa tehdä näinkin monta postausta viikoittain ja todella omistautuu bloggaukselle kyllä ansaitseekin saada jotain pientä ja kivaa korvausta työstään! Rahallista tai muuta. :) Tuskinpa bloggaamisella kuitenkaan rikastumaan pääsee tuon indiedays-sivuston kauttakaan.. Miettikääpä vain kuinka monta tuntia Sallakin on käyttänyt tän blogin parissa - "normityössä" korvaukset olisivat varmasti moninkertaiset ja tuntitaksa huimasti kovempi. Ja jos joitakuita niin kovasti häiritsee se, että bloggaajakin voi saada korvausta työstään ja ajastaan, niin lopettakoon sitten blogin lukemisen. Lukijoiden kauttahan ne korvaukset loppupeleissä tulee, ei varmaan 0 lukijan blogille mitään maksetakaan. Ja hei, eiköhän Focus on Fashionin lukijamääräkin jo kerro siitä, että Salla tekee ihan hyvää työtä?

Tähän loppuun täytyy myös tunnustaa, että kun ensiksi törmäsin blogiisi, ärsytit mua jostain syystä tosi paljon. Nyt vaikutat kuitenkin mun mielestä jotenkin hirveän sympaattiselta, rehelliseltä ja aidolta. :) Joillain bloggajilla suosio on kenties saanut nenän nousemaan ainakin kommenteista ja blogiteksteistä päätellen, mutta sä tunnut ihanan teeskentelemättömältä ja hauskalta ihmiseltä, etkä ota itseäsi niin vakavasti kuin eräät toiset. Ja tykkään huumorintajustasi. :)

Mahtavaa ja mieletöntä Uutta Vuotta 2010 ja onnea (ja menestystä) blogin kanssa jatkossakin!

Vuoden paras päätös: Viittomakielen opiskelun aloittaminen. Tuona aikana olen saanut kunnolla mietittyä, mitä oikeasti haluaisin tulevaisuudessa tehdä ja lisäksi olen tavannut ihan superkivoja ihmisiä.

Vuoden paras hankinta: Minna Parikan Pollyt. Alkuun nuo olivat aika kamalat jalassa, mutta enää en muilla korkkareilla haluaisi kävelläkään.Vuoden paras/pahin kriisi: Matin katoaminen. Tuo reilu viikko, jonka aikana meidän pikku (tähän väliin vielä etuliitteet hanipöö, kultsipuppeli, mamin oma mussukka) Masa juoksenteli ties missä, oli aivan kamala. Voin hyvin kuvitella sen kellimässä jonkun mammaraisen nurkissa litkien maitoa samalla kun me vollotamme silmät päästämme ja liimailemme ilmoituksia pitkin sähköpylväitä ja marketteja. Thanks dear!

Vuoden paras nettisivu: Twitter! Onnistuin jotenkin kummallisesti koukuttamaan itseni tuohonkin viritelmään, vaikka facebook onkin aina facebook.

Vuoden paras biisi:Parasta Uutta vuotta 2010 kaikille Focus on Fashionin lukijoille!
'

Tunnisteet:10 Comments:

Blogger MouMou said...

Inhoan tuota biisiä, mutta rakastan sun toiseksi ylimmän kuvan saappaita.:) Just sopivan vaaleat!<3

Anonymous Anonyymi said...

Paras biisi todellankin! :) ihana kasaus tää sinun :D
Hyvää uuttavuotta!

Anonymous Anonyymi said...

Hei, olis kiva vähän tietää että millaista se v-kielen opiskelu oikein on? Tuleeko susta tulkki?

Olen itse harkinnut hyvinkin vakavasti tulkiksi opiskelua, mutta onko sillä alalla töitä tulevaisuudessa?

Mitä kaikkea opiskelu pitää sisällään, kuin itse kielen opiskelua? Ois kiva tietää hieman tarkemmin. :)

t.tuleva tulkki :)

Blogger Zionnah said...

Jumaloin tuota ekaa asua, se on vaan niiin perfecto! 8) Hyvää uutta vuotta sulle!

Anonymous Anonyymi said...

Noi asut on kyl ehdottomasti vuoden parhaimmistoa :)

Anonymous Jenni said...

Hei,

Ota itseäsi niskasta kiinni ja mene ihmeessä uudelleen pääsykokeisiin. Tiedän kyllä mikä pettymyksen tunne on saada kirje, että onkin varasijalla tai ei edes yltänyt varasijoille. Tiedän myös sen, ettei mikään ole parempaa kuin saada kirje unelmien opiskelupaikasta ja päästä opiskelemaan sitä mitä eniten haluaa.

On aivan totta ettei voi koskaan onnistua ellei ota riskejä. Laitan tähän vielä aforismin, jonka sain ylioppilaslahjaksi ja jota hoin päässäni koko vuoden. Uskon, että se vaikutti ainakin itseeni positiivisesti

"Pidä aina mielessäsi, että oma päätöksesi onnistua on onnistumisessa kaikkein tärkeintä." Abraham Lincoln.

Hyvää ja entistä parempaa uutta vuotta. Pidän todella peukkoja sinulle keväällä jos ja kun rohkaistut hakemaan uudelleen haaveilemaasi kouluun. Unelmat on tehty toteutettaviksi.

Jenni

Blogger Maria said...

Mahtava postaus näin vuoden loppuun. :-)

Ihanaa vuotta 2010!

Blogger Prefecta said...

Ihanampaa uutta vuotta 10 sulle Salla ja Jonathan Swiftin sanoin:
May You Live All the Days of Your Life!

<3:lla P
http://anotherfabday.blogspot.com

Blogger Laura said...

Nuo asut on kyllä upeita, varsinkin tuo kolmas, aivan täydellinen! :) hyvää uuttavuotta!

Blogger Salla said...

MouMou: No eipäs kun toi on just paras :D Ja thänks!

Anonyymi: Kiitti ja mahtavaa uutta vuotta sinnekin! :)

Anonyymi: Opiskelen yleissivistävällä linjalla eli musta ei tule mitään, en siis osaa vastata tulkkikoulutusta koskeviin kysymyksiin :)

Zionnah: Haha, kiitti! :)

Anonyymi: Kiitoksia sullekin! :)

Jenni: Juu, ihan tottahan toi on. Ahdistaa vaan niin hirveesti.. :/ Koitan silti pitää tuon lausahduksen mielessä tulevana keväänä ;) Kiitos sulle!

Maria: Hih, kiitti! :)

Prefecta: Kiitos ja sitä samaa sinne! Palkinto tuli muuten perille :)

Laura: Kiitoksia! :)

Lähetä kommentti

<< Home

footer