Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blogimaailmassa tapahtuu!

keskiviikko 30. joulukuuta 2009
Blogimaailmassa tapahtuu!
'
Moni teistä varmaan muistaa top-secretin blogiprojektin, josta vihjasin varovasti lokakuussa? Nyt on aika paljastaa homman nimi. Ja se nimi on.. IndieDays!


IndieDays on muotiin, tyyliin ja kauneuteen keskittyvä sivusto, joka on rakentuu pääasiassa blogien ympärille. IndieDaysiin tulee liittymään kokonaisuudessaan 19 suosittua blogia, joista yksi on minun omani. Muutan uuteen osoitteeseen blogini kera 4.1.2010 ja toivon että tekin seuraatte perässä. Blogin tyylille tai tasolle ei ole tapahtumassa mitään shokeeraavaa. Tai korkeintaan se nousee, haha! :D

Mua jännittää tää asia ihan hirveesti ja oon aika täpinöissäni täällä. Kaikkia kivoja juttuja tiedossa ja mahdollisesti vähän shoppailurahaakin. Blogiani ei siis olla myyty yhtään mihinkään, mutta tämän kautta alan saamaan vähäsen nyttyäkin tästä hommasta. Ehkä. :D Eniten mua kuitenkin ilahduttaa se, että saan sanoa heipat kenkkuilevalle bloggerille, joka mm. hävittää kommentteja tätä nykyä!

Ja niin, uusi ulkoasu! Ootte vihjaisseet mulle aika tiukkaan sävyyn, että oliskohan vähän tuoreempi layout paikallaan ja sellaisen tulette näkemään heti ensi maanantaina. Toivottavasti tykkäätte, sillä sen kanssa on ollut suht paljon säätämistä ja vääntämistä. Bannerissa "komeilee" oma pärstäni ja tyyliltään se on aika paljon samanlainen kuin nykyäänkin. Värimaailmana ruskea, kipsi ja vanha roosa. Kuulostaa hirveeltä, mutta hieno se on!

Osittain tämän koko IndieDays-systeemin takia mulla on ollut viime aikoina pientä blogi-identiteettikriisin poikasta havaittavissa. Tämä harrastukseni vakavoituu jollain tapaa ja olen miettinyt, että mikä tämä mun Focus on Fashion oikein on miehiään/naisiaan. Millaista blogia kirjoitan ja miksi kirjoitan? Lopulta kuitenkin tajusin, että liika miettiminen on vain pahasta. Mennään samalla asenteella kuin tähänkin asti on menty miettimättä sen kummemmin sanomisiansa tai tekemisiänsä.

Kysymyksiä ja kommentteja aiheesta otetaan vastaan!

Psst.. IndieDays löytyy myös Facebookista ja Twitteristä!
'

Tunnisteet:22 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Muuttuuko blogin osote ja minkä kautta voi seurata? :o Kun ite seuraan just bloggerin kautta niin mites sitten?

Blogger Maria said...

Mitä nyt olen käynyt tsekkaamassa noita Indiedays:in nettisivuja, niin vaikuttaa ihan mielenkiintoselta. Tälläkin hetkellä siinä oli varmaan puolet tytöistä (bloggaajista) sellaisia, joiden blogeissa en ole koskaan käynytkään. :-)
Odotan innolla!

Blogger Sirpa said...

..onnea tännekkin! :D

Anonymous Anonyymi said...

tuolla pitäisi varmaan lukea 4.1.2010 eikä 2009. :)

Anonymous Anonyymi said...

Niin eli sulle annetaan rahaa, että käyppä vähän kaupoilla että tulee postauksiin ideaa tai että ne pysyvät juuri sellaisina kuin yritys haluaa.

Onhan se kiva, että mukaan lähteneet bloggarit yrittävät epätoivoisesti lupailla että kaikki pysyy ennallaan, mutta katotaan vaan hetken aikaa niin hups mukaan tuli vaikka mitä mainoksia, ilmaisjuttuja jne. Itse henkilökohtaisesti tykkään lukea blogeista lähinnä sitä "normaalia" elämää, enkä sitä jetset-elämää. Ei siis yhtään hyvä tämä muutos.

Blogger noona said...

tosi hienolta jutulta vaikuttaa! :) onneksi olkoon, vai mitä tähän nyt pitäisi sanoa. :)

Anonymous Anonyymi said...

Mä en ymmärrä mitä ihmiset vaahtoaa joka blogissa tuosta sisällön muuttumisesta. Eiköhän ne samat tytöt kirjoita blogejaan edelleen, mitä pahaa parissa mainospostauksessa, ne voi hypätä yli jos siltä tuntuu.

Mahdolliset sisällön muutokset näkee sitten - turha siitä on etukäteen vinkua ja spekuloida!

Blogger Womppis said...

Jotain tällaista uumoilinkin, ja kuulostaa oikein hyvältä. :) Miksi mä en oikein usko että suosituimpien blogien kasaaminen yhden sateenvarjon alle johtaisi ökyilevään jetset-elämään, kun kyseiset blogaajat on yhäkin valtaosin parikymppisiä opiskelijoita..? Ennemminkin on kohtuullista, että hommasta, johon nytkin on käytetty järjettömästi aikaa ja vaivaa saa vihdoin ihan konkreettista rahallista korvausta. Hyvä tytöt! :)

Mut mikä tää IndieDays on, onko se joku aiemminkin olemassa ollut sivusto vai mistä hitosta tulee toi nimi? Miten IndieDays liittyy muotiin? :o

Anonymous Anonyymi said...

Mä en oikein tajunnut tuota sivua. Siis onko toi sivusto vaan toi yks etusivu, josta pääsee muihin blogeihin? Että siihen on vaan koottu blogien parhaimisto..? Vai tuleeko sinne jotain muuta myöhemmin..?

Blogger Catwalk said...

apua.. : ( tää muutos pelottaa mua.. :S siis kaikki siel samas paikas? ne blogit jotka siellä on niin onko ne sitten jotenkin parempia.. :( outoa :O!

Anonymous Anonyymi said...

muuten hyvä mut wordpress on perseestä

Anonymous Anonyymi said...

Aina minua ihmetyttää miksi jotkut tuntevat tarpeelliseksi sättiä bloggaajia rahan tai ilmaistuotteiden vastaanottamisesta. Jos itse osaisin kirjottaa ja jaksaisin nähdä yhtä paljon vaivaa (kuten esim sinä Salla), niin aivan taatusti ottaisin "ilon irti". Kateellisten panettelua, sanon minä. Jokainen käyttäköön omaa järkeään mainosten suhteen. Enkä usko, että bloggaajat ihan helposti pääsevät elämään jotain jetset -elämää kirjoittamisen turvin. Ja jos joku pääsee, NIIN ENTÄS SITTEN?!

Ihana blogi sinulla Salla. Tykkään sinun avautumisistasi myös :D


-Mari

Blogger Salla said...

Anonyymi: Uus osote tulee olemaan focusonfashion.indiedays.com :) Ja tänne vanhaan osoitteeseen tulemalla ohjeutuu suoraan indien sivuille! Oon jotenkin käsittänyt, että bloggerin kautta vois edelleen seurata, mutten oo yhtään varma, joten en sano juuta enkä jaata ennen kuin olen tarkistanut asian :)

Maria: Kiva kuulla! :) Sinne sivuille tulee paljon muitakin kivoja juttuja, nyt tossa on vaan meidän pärstät :D

Sirpa: Thänks! :)

Anonyymi: Joo :D Hyvä kun huomasit!

Anonyymi: Haha, ei se nyt noinkaan mene :D Saan käyttää blogillani tienaamat rahat vaikka sähkölaskuun, jos mua huvittaa. Me kaikki bloggaajat ollaan allekirjoitettu sopimus, jossa ei lue sanallakaan siitä, että blogin sisältöä muutettaisiin. Ja ei mekään niin tyhjäpäitä olla, että annettaisiin niin tapahtua. Mun elämästä on kuule jet set kaukana, että no worries :D

noona: Hih, kiitti :)

Anonyymi: Jep, ihan totta. Mun mielestä on hassua teilata koko juttu ennen kuin sen toimimisesta käytännössä on mitään esimerkkejä. Ne valitukset kannattaa säästää ensi viikolle :D

Womppis: Jep, juurikin noin :) Nimen taustalla on sellainen logiikka, että "Indie on lyhenne sanasta independent, days on ajanjakso ja yhdessä ne tarkoittavat ajanjaksoa ihmisen elämässä, jolloin on vapaa tekemään valintoja ja kokeilemaan eri juttuja. Se voi tarkoittaa myös independent mediaa". :)

Anonyymi: Toi on vasta tollanen launch-sivu, sinne tulee sitten 4.1.2009 paljon muutakin materiaali, mukaan lukien blogimme :)

Catwalk: Nää, turha pelottaa, mä ainakin olen ihan hyvillä mielin tän jutun suhteen :)

Anonyymi: On se varmaan bloggaajalle ainakin kivempi kuin blogger :D

Mari: Oi, kiitos ihana! :) Toi kyllä piristi! Ja tosiaan, mun elämästä on jet set kaukana, enkä tämän jutun myötä ihan järjettömästi rikastumaankaan pääse :D

Anonymous Anonyymi said...

Mä en taida kestää enää yhtään roosaa tai vaaleanpunaista tai ugh...

Blogger llaura said...

en ihan täysin kyl tajua joo tän aiheuttamaa "kohua" joidenkin lukijoiden keskuudessa, ENTÄ SITTEN jos tulee mainoksia, entä sitten jos blogi vaihtuu bloggerista pois :D suomalaiset on aina niin vastaan kaikkia muutoksia, ettei tarviis varmaan kun fonttia vaihtaa niin ois 200 ihmistä kimpussa. on myös jännää miten osa teilaa tänkin jutun etukäteen ilman että edes mitään on vielä muuttunut, hohhoijaa :D jos on niin rankkaa, niin kannattaa kokeilla vähän vierottautua niistä blogeista, ei se elämä siihen pitäis kaatua että lemppariblogi kehittyy johonkin suuntaan :D

mä tykkään Sallan blogista ylipaljon ja mulle on ihan sama mitä kautta tätä blogia luen ja saako joku siitä jotain korvausta että kirjottaa juttujaan nettiin. on ihan mieletöntä että suomessakin sille yhdeksäntoista joukolle tulee tällanen mahdollisuus päästä tekee harrastuksestaan jotain isompaa, jos ei osaa iloita toisten puolesta niin vois mun puolesta olla ihan hiljaa :D

jatkoa odotellessa! :)

Blogger Salla said...

Anonyymi: Haha, se tulee kyllä oleen aika lälly, muttei mikään liian söpö tai liian vaaleanpunainen :D

llaura: Aamen & hallelujah :D Niin ja kiitos ihan mielettömästi, oot ihana! :)

Blogger Jessica said...

Hei, Onnea tästä ja lycka till! :)

Blogger Mellu said...

Kuulostaapa jännältä, odotan jo innolla!

Anonymous mar!a said...

Mun mielestä ainakin jokainen, joka jaksaa tehdä näinkin monta postausta viikoittain ja todella omistautuu bloggaukselle kyllä ansaitseekin saada jotain pientä ja kivaa korvausta työstään! Rahallista tai muuta. :) Tuskinpa bloggaamisella kuitenkaan rikastumaan pääsee tuon indiedays-sivuston kauttakaan.. Miettikääpä vain kuinka monta tuntia Sallakin on käyttänyt tän blogin parissa - "normityössä" korvaukset olisivat varmasti moninkertaiset ja tuntitaksa huimasti kovempi. Ja jos joitakuita niin kovasti häiritsee se, että bloggaajakin voi saada korvausta työstään ja ajastaan, niin lopettakoon sitten blogin lukemisen. Lukijoiden kauttahan ne korvaukset loppupeleissä tulee, ei varmaan 0 lukijan blogille mitään maksetakaan. Ja hei, eiköhän Focus on Fashionin lukijamääräkin jo kerro siitä, että Salla tekee ihan hyvää työtä?


Tähän loppuun täytyy myös tunnustaa, että kun ensiksi törmäsin blogiisi, ärsytit mua jostain syystä tosi paljon. Nyt vaikutat kuitenkin mun mielestä jotenkin hirveän sympaattiselta, rehelliseltä ja aidolta. :) Joillain bloggajilla suosio on kenties saanut nenän nousemaan ainakin kommenteista ja blogiteksteistä päätellen, mutta sä tunnut ihanan teeskentelemättömältä ja hauskalta ihmiseltä, etkä ota itseäsi niin vakavasti kuin eräät toiset. Ja tykkään huumorintajustasi. :)

Mahtavaa ja mieletöntä Uutta Vuotta 2010 ja onnea (ja menestystä) blogin kanssa jatkossakin!

Blogger Salla said...

Jessica: Thäääänks! :)

Mellu: Me too! Toivottavasti homma toimii, niinkuin pitääkin :)

mar!a: Kiitos sulle ihan mielettömästi, toi olis yksi ihanimmista kommenteista, mitä oon ikinä saanut :) <3 Tuli jotenkin tosi hyvä fiilis!

Anonymous Anonyymi said...

Onnea ja tsemppiä!! Onko nuo 19 blogia valittu kävijämääriensä vai minkä vuoksi? Sitoudutteko päivittämään blogia tietyin ajoin vai miten rahallinen korvaus määritellään? :)

Blogger MERICAE said...

Ihan oikein että sulle siitä jotain shoppailurahaa tuleekin, siitähän sä kirjotat ja sitä tää on, sä oot omalla työlläs niiku Maria sanokin ansainnu ne. Saatteko jotain kuukausrahaa, vai sitä mukaan miten bloginne suosio kasvaa vai miten? ja onnee vaan uudelle sivustolle, jatkan seuraamista sielläkin:)

Lähetä kommentti

<< Home

footer