Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

100 + 2

perjantai 27. marraskuuta 2009
100 + 2
''
Hej allihopa! Aikamoinen matsi oli tuo kello kuuden Aussien jakelu, ei voi muuta sanoa. Homma on kuitenkin nyt niin, että 102 onnekasta onnistui tietonsa perille asti lähettämään ja saavat tuotteet omakseen! Onnittelut heille! Paljastan voittajat täällä blogissa ensi viikolla, mikäli haluatte (tyyliin Salla J., Salla Turusta tai Salla Jokinen)?

Kampanja ja sen toteutus herätti närää joissakin lukijoissa, mutta olisi tässä huonomminkin voinut käydä. Minä, Aussien edustajat tai kukaan muukaan ei voida sille mitään, että joidenkin selaimet ja nettiyhteydet ovat toimivampia kuin joidenkin toisten. Blogillani on omasta takaa yli 60 000 lukijaa kuukaudessa ja kilpailua on linkattu muissakin blogeissa, joten lienee ihan odotettavissa, että pientä jumitusta saattaa kävijäryntäys aiheuttaa.

Monelle teistä tuli lomakkeen lähettämisen jälkeen teksti: "Tack för den här gången" ja hieman harvemmalle "Kiitos! Go back to Focus On Fashion »". On ilmeisesti niin, että jälkimmäisen tekstin saaneet saivat tuotteen omakseen ja ruotsinkielisen kommentin saaneet jäivät valitettavasti nuolemaan näppejään. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. :(

Voin kuitenkin lohduttaa sillä, että Frizz Remedy tulee kauppoihin tammikuussa 2010, jolloin se on kaikkien saatavilla. Niin ja ajattelin järjestää teille pikkuisen arvonnan ensi viikolla ikään kuin kiitoksena innokkaasta osallistumisesta ja pahoitteluna sählingeistä.

Onko vielä epäselvyyksiä ilmassa? :)
'

Tunnisteet:48 Comments:

Anonymous Tiina said...

Mielestäni ei ole välttämätöntä ilmoittaa voittaneiden nimiä. Kyllä se aikanaan joka tapauksessa selviää :) Jos kuitenkin suurin osa niin haluaa niin ei ainakaan koko nimellä. Oma nimeni on niin harvinainen, etten halua sitä tuhansien katsottavaksi, sikäli mikäli voitin :) Eli sitten vaan vaikka Tiina T.
Toivottavasti osaat jättää omaan arvoonsa ikävät kommentit tähän arvontaan liittyen. Hassua, että monet ottavat tämän niin tosissaan, että pettymys on valtava, jos ei yhtä runsaan 10 euron hoitista saa. Pitäisi myös ymmärtää, että jos sadat hakkaavat samaan aikaa samaa sivua niin tottahan siinä on ongelmia. Kuitenkaan parin arvonnan takia ei kannata ylimääräistä teknistä kapasiteettia hankkia.
Tsemppiä sinne ja kiitos, että tarjoat/välität tällaisia mahdollisuuksia lukijoillesi. Aina joku kuitenkin voittaa :)

Anonymous Anonyymi said...

"tietojasi ei levitellä minnekään vaan niitä hyödynnetään ainoastaan palkinnon postittamiseen"

Ymmärtäisin edellisestä, että ainakaan etunimi sukunimi -yhdistelmää ei voi blogiin laittaa!

Blogger Mimmi said...

Pistä vaikka tyyliin Kaija K Pori :D

Anonymous Anonyymi said...

Mun mielestä taas ois kiva jos laittaisit ne voittaneiden nimet. Mäkin taisin kerrankin voittaa jotain, ihan uskomatonta :D Rakastan sun blogia nyt vieläkin enemmän, haha!

Blogger noona said...

en tiedä onko se nimien laittaminen välttämätöntä, mutta ei siitä nyt haittaakaan ole :) taisin ilmeisesti napata tuotteen itselleni, sillä sain tuon "kiitos ym" tekstin. jihuu!

Blogger Cherrydirt said...

minäkin taisin kyseisen tuotteen voittaa, joten olen sitä mieltä että olisi kiva jos ilmottaisit voittajat silleen että etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä kaupunki näkyisi blogissasi (esim. Pirkko P. Pori) :)

Blogger Sara said...

Mun mielestä epäselväks jäi ainoastaan, miten jotkut kehtaakin valittaa tuolla edellisen postauksen kommenteissa miten perseestä koko juttu oli ihan epäreilua ja meni maku koko juttuun. Sinä & Aussien edustajat ihan hyvää hyvyyttänne jaatte 100kpl jotain hiushoitoa täällä, ja sitten porukka jaksaa vielä valittaa minkä kerkeää!

Anonymous Anonyymi said...

Etunimi S. mielestäni riittää, lähetät sitten sähköpostia voittajien ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (lomakkeessa kun sähköpostia kysyttiin). Ei ainakaan etunimi+sukunimi+paikka tietoja!

Miten muuten nuo lomakkeessa vaaditut perustelut miksi juuri minun pitäisi saada hoitsikka, ilmeisesti se olisi kannattanut jättää tyhjäksi? Siihen mennessä kun olin ehtinyt perustelut kirjoittaa oli kello sen verran kulunut että sivuilla oli niin paljon väkeä -> en pystynyt lähettämään enää viestiä. Todella harmillista että viimeisiä sekuntteja kyttäämälläkään en hoitsista voittanut, vaan sen ilmeisesti voitti(vat) sellaiset jotka lomakkeen nopeimmin täyttivät! :(

Vinkki tulevaisuutta varten; EI lomakkeeseen turhia kohtia etenkään jos palkinnon saavat nimenomaan ne jotka EIVÄT täytä niitä kohtia. Prkl.

Anonymous Anonyymi said...

Anonyymi sanoi...

" "tietojasi ei levitellä minnekään vaan niitä hyödynnetään ainoastaan palkinnon postittamiseen"

Ymmärtäisin edellisestä, että ainakaan etunimi sukunimi -yhdistelmää ei voi blogiin laittaa"

Näimpä ei myöskään etunimi plus sukunimen alkukirjain yhdistelmää

Anonymous Anonyymi said...

Minut esim. tunnistaisi täällä käpykylässä etunimi+sukunimen alkukirjain+paikkakunta yhdistelmällä. Joten musta sitä ei saisi noin laittaa, kun kerran tietoja luvattiin olla jakelematta eteenpäin.

Blogger iita said...

Joo ei todellakaan etunimi+sukunimi+paikkakunta julkaisua. En todellakaan haluu että kaikki maailman pedopapat saa tietää missä asun :o laita vaan etunimi + sukunimen eka kirjain, kysykööt ne, joille on epäselvää. Eiköstä juu?
ps."tietojasi ei levitellä minnekään vaan niitä hyödynnetään ainoastaan palkinnon postittamiseen" Ja sitten laitat sähköpostia voittajille, eiköhän oo tarpeeks selvää.

Anonymous Anonyymi said...

Voittajien nimet on varmaan fiksuinta ilmoittaa tyyliin "Anna R.", koska ainakaan omaa nimeäni en haluu kokonaisena tai paikkakunnan kanssa tänne :D en tiie kyl onnistuko se ku tuli vaan "sivun lataus epäonnistui", ilmeisesti ei. ffittan

Blogger Jenna said...

ääh, missasin taaaas :D hyvä muisti mulla.

Anonymous Anonyymi said...

Toivoisin, ettet julkaisi myöskään etunimeä ja asuinpaikkaa. Asun nimittäin 3000 ihmisen paikkakunnalla ja itselläni on sen verran harvinainen nimi, että varmasti tunnistaa. Ei se nyt niin paljoa haittaisi, mutta en kumminkaan tällaista julkisuutta kaipasi :DD Eri juttu, jos on tosiaan joku Anna Helsingistä, niitä on varmasti hyvin paljon!

Anonymous Anonyymi said...

vaikka en ite ees tainnu saada koko juttua ni täytyy sanoo etten haluis ees etunimi + sukunimen eka kirjain, paikkakunta ku asun niin pienessä paikassa et tunnistais heti. :-D

Blogger Riikka said...

Ei mun mielestä tarvii tänne laittaa ketä sen sai. Mulle tuli toi kiitos jne, eli kyllä se postiluukusta sitten tipahtaa jos sen sain (tai okei, ei välttämättä tipahda, tuskin mahtuu postiluukusta :D)

Periaatteesa siis ihan sama oisko mun nimi täällä, aina osallistun kaikkiin nettikilpailuihin ja nimi löytyy vaikka mistä voittolistoista :D

Blogger Salla said...

Yhteisesti kaikille: Mä miellän, että etunimi ja paikkakunta ei vielä ole yhteystietojen varsinaista paljastamista, mutta jätän sitten voittajien nimet julkaisematta, ettei kukaan revi pelihousujaan. Kyllähän esim. lehdissäkin arvontojen voittajat ilmoitetaan kokonimen ja paikkakunnan kera. Siihen en kuitenkaan ehkä lähde, että pelkän etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen, sillä edellisen Aussome-kisan yhteydessä näin tehtiin ja se aiheutti aivan liikaa kyselyitä. En edes halua ajatella kuinka paljon niitä nyt tulisi kun kyse on paljon suuremmasta kilpailusta! :D

Tiina: Taidan jättää voittajat vallan julkaisematta. :/ Ja oli itsellenikin yllätys, että kilpailu aiheutti niin paljon negatiivisia kommentteja. Jotenkin oletin, että ihmiset tajuaisivat, että näinkin saattaa käydä. Kiitos kivasta kommentista! :)

Mimmi: Musta toi olis hyvä, mutta ei ilmeisesti sovi kaikille :/

Anonyymi: Niin olis munkin mielestä, mutta kaikki ei oo samaa mieltä :( Ja haha, ihana kuulla! :D

Anonyymi: No joo, miten sen nyt ottaa..

Cherrydirt: Ikävä kyllä tuo ei tunnu sopivan kaikille :(

noona: Jee, onnittelut! :)

Sara: Joo. :( Tarkoitus ei ainakaan ollut aiheuttaa mielipahaa..

Anonyymi: En luultavasti julkaise voittajia ollenkaan ja jos julkaisisinkin voisin tehdä niin, että pienillä paikkakunnilla asuvien kohdalla käyttäisin etunimi + sukunimen ensimmäinen kirjain taktiikkaa.

Anonyymi: Mä en oo ikinä mieltänyt nimeä yhteystiedoiksi, mutta ilmeisesti sitten skippaan voittajien paljastamisen..

Anonyymi: En kyllä ala s.postia lähettämään sataan eri osoitteeseen :O Kai..? Mulla ei etukäteen ollut tietoa, että lomakkeessa on perustelut kohtakin.

Anonyymi: Tuokaan ei ilmeisesti sovi kaikille :S

iita: Haha, kyllä ne pedopapat varmaan vähän muuta reittejä käyttää uhriensa etsimiseen :D Mutta joo, ymmärrän pointin ja jätän nimet julkaisematta.

Jenna: No plöö. :(

Blogger Salla said...

En julkaise voittajien nimiä ja piste. En myöskään ala sitten vastailemaan kommentteihin, että voitinko minä ja miksen voittanut. Aamen. :D

Anonymous Anonyymi said...

Tyylillä Salla J Turusta ;)

Anonymous Anonyymi said...

No, laita voittajien nimet (sukunimeä nyt ei varmaan kukaan halua näkyville) ja kaupungit... Tietty voi olla monia esim. Katja K., Helsinki, mutta ainakin tietää, että on mahdollista että voitti :)

Voi olla, että se luki jossain, mutta milloin ne putelit saapuvat voittajille?

Anonymous Anonyymi said...

Jes taisin voittaa, kiitos kilpailun mahdollistajalle eli sinulle:) Kiva että päätit olla julkaisematta voittajien nimiä, minusta parempi niin. Ja harmi että tuli niin paljon negatiivista kommenttia kilpailusta :/

Blogger elkku said...

Jos en ihan väärin nähny, niin törmäsin noihin tuotteisiin tänään emotionissa, eikä hirveen kalliita olleet, varmaan pakko ostaa :) Miusta toi syvähoito tais maksaa jotain 13e, shampoot ja hoitoaineet siinä 10e. Mut nyt kävin ihmettelemään, et jos se/ne on vasta tulossa kauppoihin myyntiin! :D

Anonymous Anonyymi said...

100:lle lähettää viestin yhtä helposti kuin yhdellekin, valitsee sähköpostissa "lähetä usealle" vaihdoehdon tai sitten lisää siihen vastaanottaja-kohtaan jokaisen 100:n voittajan sähköpostin pilkulla eriteltynä :) Lähtee yksi viesti helposti useammalle henkilölle.

Anonymous Anonyymi said...

En muistanut koko arvontaa, satuin vaan kilkkailemaan blogilistaa juuri oikeaan aikaan, kello tais olla 17:59 :--D harmittaa vaan tosin että banneri ei suostnut toimimaan, kun kävi ton ajan kanssa niin mieletön mäihä! Ehkä mä rynnin sitten vaan kauppaan :D

Anonymous Anonyymi said...

Oon pettyny ja vihanen.Odotin innokkaasti sitä ajan loppumista siitä kuvakkeesta.No, kun aika loppu ja painoin linkkiä, en päässyt mihinkään.Kaikki viruksen torjunta ohjelmani estivät pääsyn sinne sivustolle.Samoin kaverini.

Että kiitos ajan haaskauksesta

Blogger Cherrydirt said...

nyt kun olet päättänyt ettet julkaise voittajien nimiä blogissa, niin miten saa tietää onko voittanut vai ei? Pitääkö odottaa että tulee ilmoitus paketin noutopaikasta? :)

Anonymous Suunu said...

Sain viimeksi sitä hoitoainetta ja taisin voittaa nytkin:) Kiitos paljon, ihanaa kun jaksat järjestää tällaisia kilpailuja! Tykkään muutenkin blogistasi, tyylistäsi ja jutuistasi paljon, mutta nää kisat on kyllä erityisen piristäviä :D

Anonymous Anonyymi said...

Moi Salla! Pakko ottaa osaa keskusteluun.. Sain viime kerralla omakseni Aussien 3 Minute Miracle Reconstructor -hoitoaineen, kiitos vielä siitä!

Tällä kertaa en ikävä kyllä ollut koneen äärellä oikeaan kellonaikaan. Toivottavasti nyt tuotteen saa itselleen mahdollisimman moni sellainen joka ei viime kerralla saanut!

Itsekkin pohdin kisan sulkeuduttua, että tuleekohan hoitoaine tosiaan perille asti ja tietysti odotin kovasti sen saapuvan, jotta epätietoisuus haihtuisi. Eräänä päivänä postista tuli lappu, jotta pitäisi noutaa paketti. Vasta avattuani postituskuoren sain ahaa-elämyksen - nyt se on tullut! Mikä ihanan tuoksuinen yllätys! :)) Joten odottakaa vaan, joulun jälkeen voi olla vielä tulossa yksi paketti..

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä ettet julkaise. Se olisi ollut vähintäänkin kyseenalaista. Vaikka itse olen Helsingistä, minut tunnistaa heti harvianisen nimen perusteella. Siis pelkän etunimen.

Anonymous Anonyymi said...

Tosiaan, kilpailun epäonnistuminen ei johtunut ihmisten nettiyhteyksistä tai nopeuksista, vaan vika oli tarjoajan päässä. liian heikko selain, että kaatui ruuhkaisuuteen. harmi sallalle :/

Anonymous Anonyymi said...

Ei se kyllä selaimesta ollut kiinni, itse kokeilin Google Chromella, Mozillalla ja Explorerilla, enkä saanut banneria näkyviin :( Harmitti hirveästi, mutta eipä voi mitään.

Blogger J said...

En ymmärrä tätä valitusta, lähes täysin vaivaa näkemättä voi saada jotain eikä silti olla tyytyväisiä.. Ihan kuin ketään muita kuin osallistujia kiinnostaa onko se oma nimi siellä listassa. Mua olis ainakin helpottanu hirveästi tietää että menikö oma vastaus perille. Etunimi + paikkakunta tuskin johdattelee pedofiilejä kenenkään kotiovelle.

Anonymous Anonyymi said...

eisss ku repesin noille "oon istunu kolme päivää tässä koneella enkä silti saanu, epäreilua!!!!" siis ei helvetti miten voi päät seota :D voiko joku olla noin tyhmä että luulee saavansa jos on tuntia aiemmin koneella? siellä oli varmaan ihan vaan muutama muukin klikkaamassa samaan aikaan tota putelia itelleen :D tsemppiä näiden lasten kanssa ;D

Blogger milaina said...

mulla oli ihan surkein tuuri! :D olin merkannut hälitykset ja kaikki muut kännykkään, joten päätin lähteä hyvissä ajoin käymään tiimarissa ennen kuutta. juttu päättyi niinkin hienosti kuin ehdin ajoissa kyllä kotioven taakse, mutta sinä aikana kaikki olivat lähteneet meiltä, eikä mulla tietenkään ollut avaimia tai puhelinta mukana.. askartelutarvikkeita sitten senkin edestä :D hauska ilta.

Anonymous Anonyymi said...

jos siulla on tiedossa asuinpaikkojen ja nimien lisäksi sähköposti, sinnehän voisit helposti lähettää voittaneille tiedon ? :-----)

Blogger Salla said...

J: Jep :/ Kehittelen joka tapauksessa jonkun ratkaisun siihen.. Vaikka sitten vaikeamman kautta niin, että multa saa kysellä voittiko vai ei.

Anonyymi: Kiitos, sitä tarvitaan! :D

Anonyymi: Oli miten oli, mutta 100 aussie-pulloa ja 2 ylimääräistä saivat nyt uuden kodin.

Anonyymi: Ok. :)

Cherrydirt: Ilmeisesti. :/ Tai sitten kehittelen jonkun kaikille sopivan järjestelyn.

Anonyymi: Tää on vähän sama juttu kuin se, että yrittäisi soittaa radiokanavan kilpailuun. Jotkut pääsee läpi ja jotkut ei.

Anonyymi: Olet vihainen?! Siitäkö, että sinä et ehtinyt olla 102 joukossa? Mä en valitettavasti voi sille yhtään mitään. :/ Täällä blogissa oli taistelemassa eilen tuhansia ihmisiä, ei siis ole suurikaan ihme, että suuri osa siitä joukosta jää alakynteen, jos on niin paljon kilpailijoita ja vain 100 tuotetta.

tiitu: Jep, kyllä se sieltä tulee jos on tullakseen :)

Suunu: Oi, kiitoksia kovasti! :)

Anonyymi: Joo, kaikki eivät ihan ymmärrä kuinka monen muun kanssa on joutunut kilpailemaan tuotteista :/

MQ: Siitäkin tavasta syntyy valitusta, joten ei käy :( Yritän kehitellä jonkun fiksun keinon tuohon.. En vielä tarkalleen tiedä kauan palkintojen postittaminen vie, mutta arvioisin, että korkeintaan 3-4 viikkoa.

elkku: Tuo tuote, jota nyt jaeltiin tulee kauppoihin vasta tammikuussa, mutta muita Aussie-tuotteita saa ostettua nytkin :)

Anonyymi: Joo, totta. Mä vaan oon niin kaheli, että saisin sössittyä senkin :D Täytyy katsoa mitä tässä nyt tapahtuu vai tapahtuuko mitään..

Anonyymi: Se olis munkin mielestä paras, mutta eipä sekään sovi kaikille..

milaina: Voi ei :D Toisaalta voit olla onnellinen, ettet joutunut siihen tappeluun, moni menetti hermonsa (ja joku ehkä järkensäkin) :D

Petra: Haha, aika hyvin :D Tammikuussa noita saa kaupasta!

Anonymous Anonyymi said...

joo laita mielummin esim Maija A. :)

Anonymous Anonyymi said...

Mitä ihmiset nyt skitsoilee tosta nimen julkasemisesta, paras oli toi pedofiilijuttu! :D HAHAH, nauroin vartin. Siis jos jollakin random sivulla lukee sun nimi(oli se sitten Sanna tai sit joku erikoisempi) ja paikkakunta, nii mitä valiä sillä on?? Että joku tuttu joka SATTUU tuleen lukemaan blogia näkee sun nimen ja että oot voittanu jotain. Niin....??? Mitä väliä. En ymmärrä.

Anonymous Anonyymi said...

pääsin sisään sitten olin lähettämässäja se ilmoitti että sähköpostini on jo käytössä !!! kuinka voi olla mahdollista sitten en saanut kun koitin toista kin sähköpostia !

Blogger MouMou said...

"Mitä ihmiset nyt skitsoilee tosta nimen julkasemisesta, paras oli toi pedofiilijuttu! :D HAHAH, nauroin vartin. Siis jos jollakin random sivulla lukee sun nimi(oli se sitten Sanna tai sit joku erikoisempi) ja paikkakunta, nii mitä valiä sillä on?? Että joku tuttu joka SATTUU tuleen lukemaan blogia näkee sun nimen ja että oot voittanu jotain. Niin....??? Mitä väliä. En ymmärrä."

Samalla linjalla. Teilataanko pikkukylissä ihmisiä, jos joku voittaa jotain?:)

Anonymous Anonyymi said...

mä olin tasan sillä hetkellä siinä laskin 10:st alaspäin ja painoin mut kone lagas-.-

Anonymous Anonyymi said...

Moumou sanoi...
"Mitä ihmiset nyt skitsoilee tosta nimen julkasemisesta, paras oli toi pedofiilijuttu! :D HAHAH, nauroin vartin. Siis jos jollakin random sivulla lukee sun nimi(oli se sitten Sanna tai sit joku erikoisempi) ja paikkakunta, nii mitä valiä sillä on?? Että joku tuttu joka SATTUU tuleen lukemaan blogia näkee sun nimen ja että oot voittanu jotain. Niin....??? Mitä väliä. En ymmärrä."

Samalla linjalla. Teilataanko pikkukylissä ihmisiä, jos joku voittaa jotain?:)


Joo mutta minä en ainakaan haluaisi että muut tietävät minun lukevan tätä blogia, se on noloa

Anonymous mmaija said...

Ehdottomasti vaan kaija M, ei koko sukunimeä.. itse en sitä saanut mutta en ainakaan haluaiasi että sukunimeä/kaupunkia paljastetaan... kyllä ne voittajat tietää itsekin :)

Anonymous mm said...

Teilataan tai ei (moumou ja anonyymi) niin ohjeistuksessa sanottiin että tietojasi ei julkaista missään jne, joten ei niitä silloin myöskään saa julkaista. Itse sain tuon hoitsikan, ja paljon kiitoskia siitä että salla ja aussie jaksovat tämän kilpailun järjestää, mutta mun nimeä ei täällä blogia julkaista, en ole antanut lupaa.

Anonymous Anonyymi said...

ohhoijaa, kunnon taistelut täällä menossa =D ei sille voi salla minkään kun kellekkään mikään oo hyvä eikä kaikkia voi miellyttää.. kannattaa varmaan jättää julkasematta ne nimet niin vältyt lakisyytteiltä ja pahalta mieleltä yms. :)

tykkään blogista ja unohdin koko kilpailun ja ärsytti :D mut lähen ostaan sitä ainetta sit kaupast ensvuon =)

mut huhhuh, ihmiset rajaa.. oliko elämän loppu nyt jos et saanut auki sitä sivuu ja et voittanut? :'D

Tv. Heli Lappeenranta ;D

Blogger Pandora said...

Vaikka mäkin suosisin tota esim. Maija M. Meikälästä, niin en välttämättä haluaisin kaupunkia näkyviin, koska laitoin siihen kohtaan postitoimipaikkani joka on siis tämmönen 50 hengen kyläpahanen lähinnä :D Jos siis voitin, mutta ilmeisesti tosta tekstistä päätellen niinkin saatto käydä! Whee, en koskaan voita missään...
Plus välttämättähän niitä nimiä ei tarvitse julkaista, kyllähän se selviää sitten =) Millon niitä hoitoaineita voi muuten ruveta odottelemaan saapuviksi?

Ja tää arvonta oli ihana juttu, en ymmärrä mitä ihmiset valittaa. Tietysti on ikävää, jos jää voitto saamatta hitaan nettiyhteyden takia, mutta tässä tarjottiin tooosi monelle hoitoainetta ja tän eteen oli nähty vaivaa. Kiitos siitä!

Anonymous Anonyymi said...

Mä en kyllä ymmärrä tätä joidenkin valitusta.. Kuinka jotkut voivat pilata päivänsä yhden hoitoaineen takia?!

Anonymous Anonyymi said...

hain aussie-kisassa voittamani purtilon tänään postista, kiitos paljon kilpailun järjestämisestä, oli ihanaa kerrankin voittaa jtn arvonnasta/kilpailusta. :) täytyy heti mennä testailemaan, en olekaan vielä aussien tuotteita kokeillut!

Lähetä kommentti

<< Home

footer