Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kas vain sanoi kasvain ja kasvoi vain!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009
Kas vain sanoi kasvain ja kasvoi vain!
'Tunika- Ellos
Alla pepun peittävä toppi/mekko- H&M
Nilkkurisandaalit- Vila/Nelly.com
Huivi- H&M

Korvikset- KappAhl

'
Käväisin eilen työhaastattelussa, mutten usko että saan paikkaa, sillä mulla ei ole alan koulutusta ja sinne varmasti on hakenut paljon sellaisenkin omaavia. Oikeastaan tää lomailu kyllä käy mulle vielä toistaiseksi ihan hyvin. Syksymmällä vois sitten etsiä jotain kunnollisempaa työtä, jos (ja kun) opiskelupaikka ei aukea.

Eilen mulle muuten tuli myös kamala kirje, jossa kerrotiin, että mulle on aika varattuna ens keskiviikoksi johonkin Hämeenlinnan suusairauksien poliklinikalle. Kamalaa! Oon jo valmistautunut siihen, että ne kertoo mun suussa olevan möhkylän olevan joku kasvain tai jotain muuta yhtä jännää. Yhyy.. Onneks mami lupas tulla mun mukaan sinne!
'
Mielipiteitä basic-asustani?
'

Tunnisteet:24 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tosi kaunis asu muuten, mut noi kengät ei kyllä oikein kolahda, sorry! :P

Anonymous Anonyymi said...

Sulla on tosi kivasti hiukset tossa, samoin kuin lauantain kuvissa tollanen nuttura. Laitapa pian kampausvinkkejä kehiin et miten ja millä tuotteilla saat sen noin huolettoman mutta tyylikkään näköiseksi! ;)

Anonymous Anonyymi said...

Toivottavasti sulla ei oo suusyöpää...:(

Blogger Salla said...

Anonyymi: Muhun kolahtaa ;) Mutta kiitti!

Anonyymi: Täytyypä pistää :) Jos vaikka sais videon muodossa ton ideasi toteutettua..

Anonyymi: Joo, sellanen ei olis kiva ylläri!

Blogger Emmis said...

ihanat kengät!

Blogger Heli said...

Noi kengät on kyllä niin hassut, että en oikeen tiiä että onko ne kivat vai ei :D Yleensä kaiken oudon kohdalla kuitenki päätyy siihen että "ne on niin oudot, että ne on tosi hienot" :)
Kiva rentoilu asu, johon huivi tuo vähän väriä.

Blogger Joa said...

Mulla oli pari kesää sitten suussa mollukka, joka osoittautui mätäpaiseeksi. :/ Se puhkaistiin jollakin ihme laserveitsellä. "Kylläpäs täältä tulee vihreää limaa", sanoi hammaslääkäri. Oli tosi kivaa! No ei. :)

Blogger Salla said...

Emmis: Kiitti! :)

Heli: Joo, noin se aika usein menee :D

Joa: No mäkin haluan jonkun mätäpaiseen, jota saa mun puolesta viillellä miten sattuu. Kunhan ei oo mikään syöpä tai kasvain :/ Tää mun on vaan kova kuin kivi eikä ole kipeä tippaakaan, että siksi vähän huolestuttaa..

Anonymous Pettiina said...

Hei oikein paljon tsemppiä sinne lääkäriin! Toivottavasti se ei ole mitään kamalaa!

Anonymous Anonyymi said...

Vain kasvain voi kasvaa noin vain

Anonymous Anonyymi said...

...vain kasvain voi kasvaa noinvain!

Blogger Ninna said...

Toi asu on mun mielestä kiva. Simppeli mut ei kuitenkaan liian kun noi kenkulit on vähä erikoisemmat :) Nätskä kokonaisuus, tyttöä myöten ;)

Anonymous Anonyymi said...

ihana ihana huivi :)

Blogger Alice said...

Tsemppiä hammaslääkäriin!

Blogger Jena said...

Tosi kiva asu! Mä en oo IKINÄ tykännyt tollasista kengistä, en oo ikinä osannu kuvitella niitä mihinkään asuun mutta tossa asussa ne on aivan täydelliset :D Tuo sellasen sopivan söpölisän.

Anonymous Anonyymi said...
Anonymous jaana said...

Tsemppiä kovasti lekuriin! :)

Anonymous Anonyymi said...

..vain kasvain voin kasvaa noin vain!

Oli pakko :D, ei mut toivotaan että sieltä ei löydy mitään vakavaa! <3

Blogger annika said...
Anonymous Aquila said...

Mullakin on ollut pahkura kurkussa ja kävin sen takia yksityisellä suulääkärillä. Lääkäri puhkaisi sen ja sieltä tuli vähän jotain tavaraa ulos. Se oli kuulemma joku sylkirauhanen tai vaaraton kysta. Toimenpide kesti ehkä 10 minuuttia.
Nyt pahkura on tullut takaisin ihan samanlaisena enkä tiedä tarviiko sille mitään tehdä kun ei se siellä pahemmin häiritsekään.
Pointtini oli se, että se voi tosiaan olla jotain ihan vaaratontakin, älä turhaan huoli ennenkuin lääkäri on sitä katsonut.

Blogger Salla said...

Pettiina: Hope so!

Anonyymi x 2: Jeppistä :D

Ninna: Heh, kiitti! :D

Anonyymi: Thänks! :)

Alice: Sitä tarvitaan! :D

Jena: Hih, kiitoksia kovasti! :)

Anonyymi: Ai mitä hyi?

jaana: Jep, sitä tarvitaan :)

Anonyymi: Joo, sitä toivon minäkin :D

annika: Kiitti! :)

Aquila: Oliko sun patti kova vai pehmeä? Entä arka vai tunnoton? :D Toivon niiiiin kovasti, että tää olisi joku mätäpaise, mutta ei hyvää lupaa se, että hammaslääkärini ei itsekään tiennyt mikä tuo on miehiään.

Anonymous Anonyymi said...

"kas vain", sanoi kasvain ja kasvoi vain!

Blogger Ocean said...

Suusyöpä on yleensä vanhojen ihmisten tauti, 99% varmasti sulla ei mitään sellasta ole. Helpommin sanottu ku tehty, mut yritä olla murehtimatta etukäteen. :) Tollanen epätietosuus on kyllä perseestä. =/

Anonymous Aquila said...

Mun patti on melko kova, vaalea, eikä yhtään arka. Kyllä sen tuntee kun siihen koskee mutta melkolailla samalla tavalla kuin jos koskisi mihin tahansa muualle suussa.

Kysyin itsekin ensin patista hammaslääkäriltä, joka ei osannut sanoa mitään vaan kehoitti menemään korva-, nenä- ja kurkkulääkärille. Tämä spesialisti joka patin sitten tyhjensi, ei ihmetellyt sitä yhtään, vaan sanoi sen olevan vaarton pahkura joita joskus jostain syystä tulee suuhun keräten itsensä täyteen nestettä/mätää.

Lähetä kommentti

<< Home

footer